Sorumluluk Sınavları (21-25 Haziran 2021)

Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları 21-25 Haziran 2021 tarihleri arasında aşağıda ilan edilen program dahilinde yapılacaktır. Sorumluluk sınavlarına ilişkin aşağıdaki maddelerin öğrenciler tarafından dikkatle okunması gerekmektedir.

1. Bu sınavlar 9. sınıf öğrencilerini kapsamamaktadır. Sınavlara 10-11 ve 12. sınıf öğrencileri girecektir.

2. Sınavlar aşağıda ilan edilen sınav programına göre yapılacaktır. Sınav gün ve saatlerini dikkatli bir şekilde not alınız.

3. Son sınıf öğrencilerinin 12. sınıfta okudukları derslerin sorumluluk sınavları 28-30 Haziran 2021 tarihleri  arasında yapılacak ve daha sonra ilan edilecektir.

4. Sorumluluk sınavına girip girmeyeceğinizi aşağıdaki listeden kontrol ediniz.

5. Hangi derslerden sorumlu olduğunuzu aşağıdaki listeden kontrol edip not alınız.

6. Sorumlu olunan derslerden başarılı olunmadıkça diploma alınamaz.

7. Sorumluluk sınavlarından başarılı olabilmek için sınavdan en az 50 puan alınması gerekir.

8. Sorumluluk sınavlarına gelirken kılık-kıyafet kurallarına uygun giyinilecektir.

9. Hangi salonda sınava girileceği sınavdan 10 dakika önce idare tarafından duyurulacaktır.

10. Sınavda kalem, silgi alış-verişine müsaade edilmeyecektir.

11. Sorumluluk sınavlarına bir an önce girmeniz ve başarılı olmanız öğrenci yararınadır. Girmediğiniz her dönem o dersten başarılı olma ihtimalini düşürür.

15.06.2021 842

Sorumlu olduğunuz derslere ulaşmak için tıklayınız.

Sorumluluk sınav takvimine erişmek için tıklayınız.